Recanvis d'automòbil a Terrassa | Accessoris per automòbil

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Recanvis i accessoris de l'automòbil a Terrassa

Al vostre servei des de 1979
Tot per a l'automòbil en un mateix local
87617_101889_recambios_automovil_tarrasa.jpg

LOS JUANES és una empresa terrassenca, fundada fa més de 30 anys, que ofereix la més àmplia varietat d'accessoris i recanvis per a l'automòbil. La nostra activitat està enfocada a la venda de productes i subministre tant a particulars com a professionals del motor en la zona.

Busqueu el que busqueu ho trobareu en ACCESSORIS I RECANVIS LOS JUANES. En el nostre local posem al vostre abast el més variat estoc de recanvis de cotxes, pertanyent a les marques més famoses del sector i amb la garantia d'una empresa amb més de tres dècades de trajectòria professional en el sector.

Varietat i preus ajustats

En la nostra tenda de recanvis d'automòbil a Terrassa oferim un ampli servei, basat en la qualitat dels nostres productes, preus competitius, assessorament e informació tècnica sobre el recanvi més adequat. A més, destaquem per la nostra professionalitat dels nostres treballadors i pel nostre repartiment a domicili, possible gràcies als cinc vehicles dels que disposem.

Posar-vos en contacte amb nosaltres avui mateix a travès de qualsevol dels medis exposats o veniu fins les nostres instal·lacions i visiteu la nostra àmplia exposició d'articles. Si teniu alguna qüestió, no dubteu preguntar al nostre personal, us atendrem encantats.